Inloggen
Inloggen met mijn PSR account x

Winkelmand
Uw winkelwagen is leeg.
Sluit Ga naar winkelmand
PSR

jaarverslag - VOEDSELBANK DELFT

opdracht: Voedselbank Delft / jaarverslag / aantal: 35 stuks

ontwerp: Studio Zomereik, Delft

Over STUDIO ZOMEREIK
ik ben Alice en ik werk als grafisch vormgever bij Studio Zomereik aan de rand van Delft in de gemeente Den Haag. Na een uitgebreide (leidinggevende) carrière in het onderwijs ben ik na een omscholing via het media college in Rotterdam, werkzaam als vormgever. Ik verzorg het ontwerp van logo’s, huisstijlen, allerlei drukwerk en websites. Ik verzorg als je dat nodig is, ook de fotografie hiervoor.
Visitekaartjes Actie

No Javascript Detected!

Please activate javascript in your browser to use this website. Unfortionatly this website can not function without it due to technical limitations.